Paradise is exactly like where you are right now only much, much better.
Sometimes one simple word can light a person's whole day.♥

Thursday, July 26, 2012

Colourful Love~

Ohh..it's been a while since my last post~ I haven't quilled for a few weeks now and I couldn.t wait to start again~  The problem though..after doing nothing for a period of time..is the lack of inspiration and not knowing what to do~LOL. So I remembered that I saw once a beautiful quilled picture of Yulia Brodskaya [x]  and I really wanted to do smth similar.
~~
Ohh..a trecut ceva timp de la ultima mea postare~ Nu am mai lucrat la un proiect de quilling de ceva saptamani si abia am asteptat sa incep din nou. Problema este insa..ca dupa ce am stat cateva saptamani fara sa fac nimic..imi lipseste inspiratia si nu stiu cum sa incep. Noroc ca mi.am amintit de o fotografie a Yuliei brodskaya [x] descoperita acum ceva zile pe care voiam sa o reinventez.



So..as I was saying I wanted to do smth similar..but wanted to put something mine in it..its only right this way.~ And..luckily Pritesh's blog ,Quilling Me Softly , just turned one year and she started this challenge in which we has to do some quillography~ And so..I began quilling. Here is my result.

unfortunately I have no quality camera..and I had to improvise[again].
~~
Dupa cum spunea..voiam sa fac ceva similar si totusi sa fie al meu.Ocazia a venit o data cu implinirea unui an de existenta a blogului lui Pritesh,Quilling Me Softly , pe care a decis sa il sarbatoreasca cu o provocare ce include ceva quillografie. Si astfel am inceput lucrul. Iata rezultatul meu:

din pacate insa nu am camera potrivita..si a trebuit sa improvizez un pic.




Pritesh made a condition for this project to  qualify for the challenge:to be at least a A4 size.
Well It is indeed A4..i don.t know though if it's visible~  lenght: 29.5 cm ,width:21 cm.
~~
Pritesh a pus o conditie pentru participarea in provocare si anume..proiectul trebuie sa aiba dimensiunea unei coli A4 sau mai mare.
Este intradevar de dimensiunea unei coli A4 insa nu stiu daca se vede atat de bine~
Lungime:29.4 iar latime: 21 cm.



I also submitted this on 
MIM #104 with Cupcake Cards and Crafts~~
~~
De asemenea am inscris acest proiect la
MIM #104 with Cupcake Cards and Crafts

25 comentarii:

  1. wow this is gorgeous!!!!, good luck in the challenge!!!
    Paula

    ReplyDelete
  2. Thank you very much Paula~ I.m glad u liked it..Well I enjoyed doing it ..so it.s no tragedy if I won.t win..still thanks for supporting~ Guess ur participating too?:P

    *hugs*

    ReplyDelete
  3. It is clear that this is A4 size and it's BEAUTIFUL! I love this project Madalina :)

    ReplyDelete
  4. Lovely,getting inspired from you all,am just a beginner

    ReplyDelete
  5. Buna. Ma numesc Gabi,sunt din Iasi si am o propunere pentru tine.Eu intentionez sa imi deschid un site cu handmade-uri.Momentan suntem 3 in echipa( eu, o prietena de a mea si Monica aici este blogul ei http://bluemoni.blogspot.ro/ ) toti facem origami dar vreau ca pe viitor sa marim site-ul cu opere de arta ale artistilor nu foarte cunoscui si alte handmade-uri cum ar fi bratari sau lanturi.Daca doresti sa intri in echipa noastra te astept cu un email pe adresa byzu09@yahoo.com sau cu un add pe adresa de messanger byzu09.O zi buna.

    ReplyDelete
  6. Wow! E minunat! Eu chiar zilele astea cautam ceva pentru "Love" si quilling. Ma pregatesc sa fac si eu o felicitare, dar cu siguranta nu o sa fie la fel de reusita ca a ta. Felicitari!

    ReplyDelete
  7. hi, love your project.. it's truly amazing..

    P.s: that original picture is a Yulia Brodskaya creation..
    you can find it here : artyulia.com

    ReplyDelete
  8. Wow...Wonderful!!!
    Love your project!!!

    ReplyDelete
  9. Lovely project ! All the best challenge. It does look like a winner to me :)

    ReplyDelete
  10. I'm short of adjectives! I just LOVE it! GREAT work...

    ReplyDelete
  11. Saw this on MIM and I'm impressed.
    Fabulous work.
    Sandra xxx

    ReplyDelete
  12. This is an amazing creation! I saw it on Make it Monday!

    ReplyDelete
  13. Stunning Quilled card and colours Madalina. I spotted this on MIM..Loz

    ReplyDelete
  14. Gorgeous Quilling card and colours. Visiting from MIM..Faye

    ReplyDelete
  15. Your quilling work is AMAZING! I am totally in awe. Beautiful work!




    I saw your card on MIM and had to drop by for a closer look.

    Stop by my blog to check out my {Belated} Birthday Blog Candy!

    --Cheryl--

    ReplyDelete
  16. Saw this on MIM... I am a new follower.. You are so talented and absolutely amazing!! I love everything you have done.. it's so amazing!!!

    ReplyDelete
  17. wow what a stunning project ,so unusual and original.i love it .it must have taken ages to create

    thanks for joining us at MIM and good luck
    tracey x

    ReplyDelete
  18. Another great project, awesome!

    ReplyDelete
  19. You are so creative! I love that you take things in such new directions. I saw it on MIM.

    ReplyDelete
  20. I saw your beautiful creation on Make It Monday and had to visit and take a closer look. Gorgeous! TFS!
    My entries are: #159, #162, #212 and #214.
    I would love to have you visit my blog!
    Hugs,
    Julia

    ReplyDelete
  21. Wow.... Cata frumusete... Am vazut lucrarile tale si pe origami forum si ti-am lasat si acolo u. Mesaj, probabil inca nu ai vazut.. Sunt curios cum dai forma perfecta a fasiilor, care e tehnica? Dar mai ales, cand adaugi fond, in cazut de fata, verde, portocaliu, visiniu... cum mergi exact pe linie? Cu ce lipesti? Daca ai putea sa imi explici intregul proces... Si eu vreu sa fac asta, am facut defapt un tablou, dar nu mi prea iesit, am folosit ce aveam prin casa, prenandez si penseta... Iubesc quillingul, dar nu stiu cum se fac anumite chestii, ma poti ajuta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi there~Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum. Am fost ocupata cu facultatea si nici quilling nu am mai apucat sa fac in ultima vreme.

      Nu pot spune ca este o tehnica propriu zis.
      Acum ceva vreme ,cand am inceput primele mele lucrari quilling am folosit hartie colorata. Asta foloseste majoritatea si am spus ca asta trebuie sa fac si eu. Pe parcurs insa mi-am dat seama ca pentru unele lucrari este mai bun cartonul colorat decat hartia simpla. In primul rand pentru ca,in special la lucrari ce necesita contur, fasiile pot fi manevrate cu mai multa usurinta, iar in al doilea rand pentru ca arata mult mai bine produsul final dupa parerea mea.

      Daca ar fi sa iti spun cam cum lucrez la o lucrare ce necesita contur ar fi cam asa: :
      *trasez conturul lucrarii[la orice inainte e bine sa iti faci o schita ,nu trebuie sa fie cu multe detalii;doar elementele importante ]
      *iau fasia de carton de culoarea necesara si incep sa ii dau forma dupa contur; *asez fasia pe contur si incep sa indoi [daca ceea ce vrei sa faci e de dimensiuni mari si cu indoituri multe devine greu de controlat la lipit.Incearca sa faci pe segmente;incepi dintr-un capat si cand consideri ca devine greu de indoit si de controlat ,te opresti,lipesti ce ai facut pana atunci si continui de acolo in aceeasi maniera.]
      *dupa pun lipici pe marginea fasiei si lipesc usor pe foaie si tin cateva secunde apasat. [ai sa observi ca e mult mai usor de facut asta cu fasii de carton pentru ca raman in forma pe care ai facut-o iar la lipit este mult mai simplu. ] Pentru pasul asta nu este neaparat sa pui lipiciul pe fasie insa mie mi se pare mult mai curat asa decat daca pun lipiciul direct pe foaie[si asa m-am si obsinuit] insa daca pentru tine este mai usor poti lucra asa.
      [cu privire la cu ce lipesc:este un aracet pentru copii care devine incolor la uscare http://www.ovmshop.ro/lipici-lichid-bic-118ml ;deci daca pui mai mult lipici si pe moment ai impresia ca se vede urat;don't worry o sa se usuce si nici nu o sa se mai vada]
      *last but not least:step back and see ur work.

      O sa fie mai greu la inceput insa dupa cate am vazut deja ai incercat o data deci o sa iti fie mult mai usor acum. Sper ca explicatiile mele te-au ajutat.
      Acest tip de lucrari necesita multa rabdare si precizie insa rezultatul final este foarte multumitor.
      Si eu mai am multe de invatat. Nu imi ies lucrarile atat de curate si de perfecte cum as fi vrut dar ajung acolo. Practice makes perfect~

      Daca mai ai intrebari iti raspund cu cea mai mare placere.

      Bafta!Have a great day.

      Delete
    2. Ooo.. Nu stiam faza cu cartonul... Multumesc! ... Dar de cat e cartonul? 2. Cum dau forma, adica la indoituri? Care e ideea? Aceea cu acele de gamalie?

      Delete

Quilltique Paradise. Powered by Blogger.

© 2011 Quilltique Paradise, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena